Samenwerken met Toonkunst

Toonkunst Rotterdam

Toonkunst Rotterdam organiseert gemiddeld drie eigen concerten per seizoen en krijgt bovendien regelmatig uitnodigingen uit het pro­fes­si­o­ne­le circuit. Niet alleen vanwege onze indrukwekkende re­per­toire­lijst, maar ook door onze flexibiliteit. Al naar gelang uw wensen kun­nen wij het voltallige koor inzetten, het Kamerkoor, of een koor van na­der te bepalen omvang. Wij prijzen ons gelukkig met veel trouwe le­den; composities, die Toonkunst jaren geleden voor het laatst uit­voer­de, zijn hierdoor snel weer gekend.

Onze relatie met het Rotterdams Philharmonisch Orkest begon ruim een halve eeuw geleden. In 2010 werkten we mee aan een con­cert­reeks van het Nederlands SymfonieOrkest, voorheen het Orkest van het Oosten (Tweede Symfonie van Mah­ler). In 2013 zongen we op uit­no­di­ging van Sinfonia Rotterdam onder lei­ding van Conrad van Al­phen in het Concertgebouw en in de Rot­ter­dam­se Laurenskerk (Ne­gen­de Symfonie van Beethoven). Met dit orkest stonden we in 2014 op het drijvende podium van het Veerhavenconcert o.l.v. Hans Leenders. In 2015 stond een deel van ons koor op het podium bij de show van Marlies Dekkers in Villa Thalia.

Zullen we samenwerken?

Zoekt u een koor waarop u kunt rekenen en waarmee u makkelijk sa­men­werkt? Grote kans dat uw beoogde werk al op onze repertoire staat. En zo niet, dan studeren wij het graag in. Programmeurs van concertseries (concertzalen en/of orkesten) kun­nen met vragen en uitnodigingen via het contactformulier

Eerst horen, dan geloven?

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons eerstvolgende concert. Op ons Youtube-kanaal vindt u vele voorbeelden:

Youtube-kanaal Toonkunst